YAHOO suferă o pierdere importantă de profit

YAHOO continuă să se confrunte cu probleme. După căderi repetate ale serviciilor pe care le oferă, în special Yahoo Mail, şi după un atac din partea hackerilor, gigantul online a suferit în trimestrul trecut şi o pierdere importantă de profit.

29 ian. 2014, 07:33
YAHOO suferă o pierdere importantă de profit

YAHOO face faţă din ce în ce mai greu rivalilor din online, scrie Telegraph.co.uk. Concurenţa cu giganţi ai internetului precum FACEBOOK sau GOOGLE a forţat Yahoo să scadă preţul pe care îl încasează din publicitate. Astfel, în ultimul trimestru, Yahoo a suferit o scădere importantă în profit.

Marissa Mayer, directorul general al Yahoo, a întâmpinat o serie de probleme de când a preluat conducerea companiei, în urmă cu 18 luni. Schimbările pe care le-a iniţiat nu au fost primite bine de public, iar serviciul principal al Yahoo, Yahoo Mail, a fost inaccesibil utilizatorilor de mai multe ori. Cu toate acestea, Marissa Mayer a declarat că este încrezătoare că a pus bazele unei creşteri pe termen lung pentru Yahoo, relatează Telegraph.co.uk.

Analiştii nu sunt la fel de optimişti ca Mayer, ei privind scăderea de profit şi problemele repetate ca pe un semn al declinului companiei.

VEZI ŞI FACEBOOK face predicţii şocante: Vom rămâne FĂRĂ AER