FACEBOOK face predicţii şocante: Vom rămâne FĂRĂ AER

FACEBOOK a primit recent o veste îngrijorătoare de la cercetătorii de la Princeton. Aceştia din urmă au dat publicităţii un studiu care demonstrează, folosind modele matematice, că Facebook va fi dat uitării până în 2017. Reţeaua de socializare a avut însă o reacţie la care nu se aştepta nimeni.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 07:38
FACEBOOK face predicţii şocante: Vom rămâne FĂRĂ AER

FACEBOOK reacţionează la studiul publicat de cercetătorii Princeton potrivit căruia reţeaua de socializare va vedea un declin puternic al numărului de utilizatori începând cu 2015 cu o serie de predicţii proprii. Folosind unelte de predicţie similare, reţeaua de socializare avertizează că, până în 2021, Princeton nu va mai avea niciun student, iar, până în 2060, planeta va rămâne fără aer.

Citeşte şi FACEBOOK este precum o boală infecţioasă. Ce spun specialiştii despre cea mai importantă reţea de socializare

FACEBOOK a folosit modele similare celor utilizare de cercetătorii de la Princeton pentru a face predicţiile menţionate. „Din păcate, avem veşti proaste pentru instituţia Princeton, care a suferit un declin în Google Trends în ultimii ani”, a postat Mike Develin, matematician Facebook, pe blog-ul reţelei de socializare. Cercetătorii Facebook care au publicat studiul ce prezice declinul Facebook folosiseră şi ei date din Google Trends în cercetarea lor.

„De fapt, nu credem cu adevărat că Princeton sau rezerva de aer a Pământului vor dispărea. Ne plac atât Princeton cât şi aerul. În calitate de analişti, am dorit doar să amintim că nu toate cercetările sunt la fel şi că unele metode de analiză conduc la concluzii nebuneşti”, continuă Develin, citat de Telegraph.co.uk.

FACEBOOK este actualmente cea mai populară reţea de socializare din lume, cu un număr de aproximativ 1,2 miliarde de utilizatori.

Citeşte şi FACEBOOK l-a făcut bogat: A trimis un email către reţea şi a primit 33.000 de dolari