Zboruri ieftine din România la Wizz Air. Poți pleca într-un city break cu doar 13 euro

Dacă simți nevoia să iei o pauză de la viața cotidiană sau pur și simplu vrei să îți petreci timpul liber într-un city break, găsești la Wizz Air bilete ieftine de avion.

29 mart. 2023, 09:55
Zboruri ieftine din România la Wizz Air. Poți pleca într-un city break cu doar 13 euro
Bilete iefitine de avion la Wizz Air

Dacă vrei să pleci într-un city break în viitorul apropiat, dar nu ți-ai făcut încă un plan, trebuie să știi că găsești la Wizz Air zboruri ieftine în destinații care merită vizitate, selectate de tiptrip.ro.

Bilete ieftine la Wizz Air

Pentru un zbor de două ore de la Suceava către Veneția, un bilet, doar dus,  pentru o singură persoană costă numai 13 euro. O altă ofertă avantajoasă este zborul de la București către Milano, biletul doar dus, tot pentru o singură persoană, fiind de 15 euro.

Citește și: Depăgubirea uriașă pe care a primit-o un bărbat de la Wizz Air pentru un zbor anulat. „Au crezut că voi renunța”

De la Cluj la Viena, același tip de bilet, costă 16 euro, iar de la Cluj la Berlin biletul costă numai 23 de euro. Cei care vor să viziteze Londra, pot pleca cu Wizz Air din București cu un bilet de doar 19 euro.

Un bilet din Suceava către Milano costă în această perioadă doar 24 de euro, un preț destul de avantajos. De la București la Roma, biletul este cu doar un euro mai scump, adică 25 de euro.

Cei care vor să ajungă în Istanbul pot lua un bilet de avion de la Wizz Air din Iași cu doar 49 de euro.

Citește și: Dacă vrei să evadezi câteva zile prin Europa, iată câteva destinații ideale pentru un city-break

Iată câteva motive pentru care ar trebui să mergi într-un city break:

  • Datorită duratei lor scurte, city break-urile îşi pot face cu uşurinţă loc în programul tău. În funcție de legăturile de transport, poţi merge în destinaţia aleasă de vineri până duminică;
  • City break-urile sunt ieftine, astfel că nu vei rămâne cu o gaură prea adâncă în buget. Dacă prinzi un pachet de weekend, poţi beneficia de cazare, zbor și alte beneficii;
  • Este o modalitate excelentă de a profita de sărbătorile naționale, de exemplu atunci când prinzi un liber de vineri până duminică sau de sâmbătă până luni. E drept că unele companii aeriene pot crește uneori prețurile pentru aceste date, așa încât este recomandat să încerci să rezervi în avans pentru a obține oferte bune. De asemenea, poţi lua în considerare și alte opțiuni, cum ar fi utilizarea serviciilor de autobuz sau de tren cu preț redus;
  • Multe orașe oferă carduri turistice. Acestea te ajută să vezi cât mai mult posibil din respectiva destinație și într-o perioadă scurtă de timp. Adesea, în baza acestor carduri, primești intrare gratuită sau cu reducere la diferite atracții. Dacă intri în posesia unui astfel de card, calculează întotdeauna cât ai cheltui fără el.