Zece persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Murgeni. Alte 30 de persoane, sancţionate

Poliția intervine în lupta clanurilor de la Murgeni, județul Vaslui. 10 persoane au fost retinute in urma conflictelor dintre clanurile din Murgeni. Mai mult, in urma audierilor, alte 30 de persoane au fost sanctionate.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 18:28

România TV a obținut în exclusivitate imagini de la atacul interlopilor în Murgeni. În acestea se observă clar cum clanurile rivale se bat, în timp ce poliția stă și se uită. Lumea trăieste în teroare în timp ce peste 50 de indivizi înarmati cu săbii, topoare si pietre au atacat din nou. Oamenii fac apel la presedintele Iohannis să-i ajute!

Citește și:Luptele de stradă de la Murgeni: tânăr spulberat de un Audi Q7 şi proiectat într-o maşină a Poliţiei VIDEO

Clanurile de la Murgeni reconstituie scene din filmele cu Bud Spencer: de la bătăi cu furci şi topoare, membrii clanurilor au trecut la a-şi spulbera rivalii cu maşinile. Un tânăr a fost spulberat de un Audi Q7 și proiectat chiar într-o mașină de Poliție parcată.

Chiar înainte ca tânărul să fie lovit de maşină, un echipaj de Poliție a trecut prin zonă, dar fără ai deranja pe agresori. Aceştia şi-au continuat nestingheriţi activitatea… aceea de a arunca cu pietre în orice maşină trecea pe stradă.

„Bărbat lovit din plin cu un bolid! Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de romi din Murgeni. Sfidător este că, la câteva fracţiuni de secundă după ce trece autospeciala de poliţie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani şi alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public”, au scris pe Facebook sindicaliştii Europol.


loading...