Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Preşedintele Ucrainei nu este rănit grav VIDEO

Maşina preşedintelui a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. După impact, şoferul celeilalte maşini a fost transportat de urgenţă la spital

15 sept. 2022, 13:30
Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Preşedintele Ucrainei nu este rănit grav VIDEO

Preşedintele ucrainean Voldomir Zelenski a suferit un accident rutier în traficul din Kiev. Medicii care l-au consultat susţin că Zelenski nu a suferit răni grave şi starea sa este stabilă.

„Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Serhii Nykyforov.

Maşina preşedintelui a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. După impact, şoferul celeilalte maşini a fost transportat de urgenţă la spital şi a primit îngrijiri de specialitate din partea staff-ului medical a lui Zelenski.

Atac cu rachete la Krivoi Rog. Zelenski: „Rusia va pierde. Istoria este scrisă de oameni, niciodată de sălbatici”
„Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a mai spus el, fără alte detalii.

În discursul său televizat de noapte, a cărei înregistrare video a fost publicată la scurt timp după accident, Volodimir Zelenski a indicat că se întorcea din regiunea Harkov, dând asigurări că „aproape întreaga regiune a fost eliberată” după o contraofensivă-fulger menită să alunge trupele ruse.

Dmitri Medvedev ameninţă Ucraina cu citate din Apocalipsa: „Din cauza acestor trei plăgi, focul, fumul și sulful, a murit o treime din popor”