Zile libere 2023. Au apărut ofertele pentru minivacanța bugetarilor de Ziua Națională

Angajații din România, dar în special bugetarii, vor avea parte de o nouă minivacanță începând cu finalul lunii noiembrie. Timp de patru zile, salariații din România se vor putea bucura de libere și să se relaxeze. Proprietarii de pensiuni și hoteluri au pregătit deja oferte variate pentru minivacanța bugetarilor de Ziua Națională.

13 oct. 2023, 11:52
Zile libere 2023. Au apărut ofertele pentru minivacanța bugetarilor de Ziua Națională

Angajații din România vor mai beneficia de câteva zile libere în 2023. Vor avea o nouă minivacanță de Sfântul Andrei și Ziua Națională. Sfântul Andrei, 30 noiembrie, pică anul acesta într-o joi, 1 Decembrie este vineri şi unite cu weekendul 2 și 3 decembrie, rezultă o minivacanță mult așteptată.

Deși suntem în octombrie, proprietarii de pensiuni și hoteluri au pregătit deja oferte pentru minivacanță de 1 Decembrie.

Administratorii de pensiuni din satul maramureșean Breb au încercat să păstreze tarifele de anul trecut. Astfel, vacanța de 1 Decembrie pornește de la 400 de lei pe cameră, include și demi pensiune, iar turiștii pot avea parte de cină festivă, dar și spectacole oferite de ceterași, scrie observatornews.ro.

Oferte pentru minivacanță de Ziua Națională sunt și pentru litoral. La un hotel de 4 stele din Mamaia, prețurile pornesc de la 410 lei pe noapte și includ și servicii de relaxare. În Eforie Nord, prețul pornește de la 380 de lei pe noapte într-un hotel de 4 stele, iar turiștii care aleg pachetul all inclusive trebuie să scoată din buzunare 750 de lei pe noapte. La un hotel de 5 stele în Olimp, prețul este de 730 de lei pe noapte.

Citește și: Taxă în plus pentru românii care pleacă în vacanță în Italia. Pentru ce vor trebui să dea până la 40 de euro pe zi mai mult

Sunt și români care de 1 Decembrie preferă să meargă la băi. Așa că de exemplu la un hotel de 4 stele din Băile Felix un sejur de 3 nopți cu pensiune completă bufet costă 1.337 lei. Prețul este pentru o persoană în camară dublă.