Zina Dumitrescu: „Dacă e să regret ceva în viaţă, regret că…”

Cunoscuta creatoare de modã, pe numele ei real Zenobia Bogoş, se aflã în prezent internatã chiar de cãtre fiul ei, Cãtãlin într-un azil de bãtrâni.

RomaniaTV.net
07 iul. 2018, 10:21
Zina Dumitrescu: „Dacă e să regret ceva în viaţă, regret că…”

Este una dintre figurile emblematice ale modei româneşti, despre care s-a scris decenii întregi, însã puţini sunt cei care cunosc povestea care se aflã în spatele omului de succes Zina Dumitrescu. 

Licenţiatã în Drept dar şi în Teatru, Zina a ales modellingul, pentru ca la doar 30 de ani sã ajungã director al Casei de Modã Venus. Numită şi „mama Zina”, creatoarea de modă a lansat manechine care au devenit celebre precum Romaniţa Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Maria Andrei, Dana Androne sau Jeanine. 

Frumuseţea îi este pusã pe seama bunicii din partea tatãlui, o contesã polonezã pe care a chemat-o tot Zenovia, numele real al creatoarei de modã, cãreia aceasta îi seamãnã foarte bine. Viaţa tumultoasã a purtat-o prin trei cãsnicii, de unde şi unul dintre cele mai mari regrete ale sale, despre care va vorbi astãzi în emisiunea prezentatã de Mirela Vaida la Antena 1:  „Dacă e să regret ceva în viaţă, regret că am stat toată viaţa ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorţez , la următorul soţ, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau şi eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, mãrturiseşte mama Zina.


loading...