ZIUA IZABELEI devine „Ziua Oanei Lis”. Invitaţia este PUBLICĂ şi poate veni ORICINE

Oana Lis se pregăteşte de petrecere. Chiar dacă ziua ei de naştere este de abia pe 19 martie, soţia fostului edil al Capitalei, deja pregăteşte detaliile marii petreceri. Pentru că evenimentul se anunţă a fi unul memorabil, dar şi deschis tututror doritorilor, Oana Lis a copiat-o pe binecunoscuta Izabella şi şi-a creat propriul eveniment pe Facebook.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 13:26
ZIUA IZABELEI devine „Ziua Oanei Lis”. Invitaţia este PUBLICĂ şi poate veni ORICINE

Oana Lis îşi va serba curând ziua de naştere şi pentru că acest lucru nu se întâmplă zilnic, soţia lui Viorel Lis deja s-a apucat de pregătirile pentru marele eveniment.

Oana Lis, implicată într-un accident de circulaţie

Mai mult decât atât, cum Oana Lis vrea să aibă o petrecere reuşită, acest lucru o determină să aibă cât mai mulţi invitaţi. Şi cum asta se putea face doar prin intermediul reţelelor de socializare, Oana Lis a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care se subînţelege că îşi invită şi prietenii virtuali la ziua sa, cu toate că nu-i cunoaşte.

„Sunt în pregătiri pentru ziua mea, pe 19 Martie la restaurantul meu preferat, la Cocoşu Roşu! Poate invit şi un prieten de pe Facebook…cine ar vrea să vină!?…”, a fost mesajul Oanei Lis.

Citeşte şi  Oana Lis, detalii PICANTE din dormitor: „Când mă culc cu Viorel…”. Ce cadou i-a făcut de ziua lui