Ziua profesorului, sărbătorită prin muncă: 14 workshopuri pentru sistemul de educaţie din România

Publicat: Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 07:35 // Actualizat: Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 07:35 // Sursa: romaniatv.net

Mai multi profesori universitari din Romania, Italia si Germania vor propune solutii pentru imbunatatirea sistemului de educatie, intr-o conferinta care va avea loc de vineri pana duminica, simultan, la Sibiu si Targu Mures.


"In perioada 4-6 octombrie 2019, Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic al Facultatii de stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii 'Lucian Blaga' din Sibiu in parteneriat cu Colegiul National Pedagogic 'Mihai Eminescu' din Targu Mures organizeaza Conferinta Internationala de Educatie Nonformala aflata la a cincea editie. (...) Obiectivul principal al conferintei este schimbul de bune practici in educatia nonformala si dezvoltarea competentelor agentilor educationali participanti de a proiecta si desfasura activitati educative cu impact pozitiv la nivelul elevilor si studentilor", transmite Universitatea "Lucian Blaga" (ULB). 
 
 
Vor avea loc 14 workshopuri care vor oferi celor 120 de participanti oportunitatea de a participa activ la programele propuse, de a dezbate probleme actuale din educatie si mai ales de a propune solutii si modalitati de abordare constructiva a actului educational.
 
"Este necesar ca specialistii implicati in procesul de elaborare a politicilor legate de educatie sa aiba continuu in atentie faptul ca educatia nonformala reprezinta o parte esentiala a procesului de invatare si sa considere educatia nonformala ca element integrant al procesului de invatare pe tot parcursul vietii", a declarat profesorul. Daniel Mara de la ULB Sibiu.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ziua profesorului ziua profesorului 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H