Zodiac CHINEZESC 11-17 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Un sef, un coleg sau un parinte incearca sa-ti controleze actiunile si nu esti deloc multumit cu acest lucru.

10 oct. 2021, 12:56
Zodiac CHINEZESC 11-17 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc 11-17 octombrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 11-17 octombrie 2021 Sobolan

Oamenii te subestimeaza, pentru ca natura ta blanda i-a facut sa te perceapa ca fiind slab. Dar tu nu esti o victima. Esti suficient de intelept ca sa nu faci compromisuri si sa nu accepti ca ceilalti sa te doboare. Urmeaza-ti pasiunile, nu trebuie sa fii dragut si sa le faci altora pep lac. Fii increzator in fortele proprii. Adevaratii prieteni iti vor fi alaturi in orice situatie. Timpul va aduce in jurul tau oamenii pe care ii meriti.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

E vremea sa faci mai multa miscare, sa depui mai mult efort. Ai intrat intr-o rutina sedentara care te-a facut sa-ti pierzi stralucirea si ambitiile. Daca vrei sa eviti criticile, treci la actiune. Ai un ochi prea fin pentru detalii ca sa nu il folosesti. Evita sa transformi increderea de sine in aroganta. Poti avea multe de pierdut.

Zodiac CHINEZESC 11-17 octombrie 2021 Tigru

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Simti nevoia sa pui lucrurile la cale, sa stabileste anumite prioritati, anumite limite. Ti se pare ca ai tacut prea multa vreme, iar lumea a trecut anumite granite. Un sef, un coleg sau un parinte incearca sa-ti controleze actiunile si nu esti deloc multumit cu acest lucru. Concentreaza-te pe propriile interese.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Esti entuziasmat, incantat de evenimentele care s-au petrecut in ultima vreme. Adrenalina iti pompeaza in corp si nu ai stare. Foloseste-te de aceasta energie si implica-te in mai multe activitati de natura fizica. Ideile tale pot aduce o imbunatatire simtitoare la locul de munca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.