Zodiac CHINEZESC 13-19 septembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

La inceputul saptamanii, lucrurile se misca mai lent decat ti-ai fi dorit. Dar nu trebuie sa te dai batut. Mergi inainte pana la punctul final.

12 sept. 2021, 10:26
Zodiac CHINEZESC 13-19 septembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc pentru 13-19 septembri

2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Inceputul saptamanii anunta castiguri financiare norocoase. Profita de perioada avantajoasa pentru a incepe proiecte noi. Mijlocul saptamanii se anunta favorabil deciziilor importante in amor sau in cariera. Daca ai amanat vreo hotarare sau vreo actiune, acum este o momentul prielnic sa o faci. Weekend-ul se anunta exploziv in special pentru cei singuri. Indrazneste mai mult.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

La inceputul saptamanii, lucrurile se misca mai lent decat ti-ai fi dorit. Dar nu trebuie sa te dai batut. Mergi inainte pana la punctul final. Dupa mijlocul saptamanii iti indrepti atentia spre dragoste. Te poti simti ca intr-un vartej amoros, dar iti place la culme ce simti. Aveai nevoie de aventura din acest punct de vedere.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Programeaza intalnirile de afaceri la inceputul saptamanii. Ai mai multa energie si astrele sunt favorabile depasirii concurentei. Fii cu ochii pe oportunitati. Weekend-ul rezerva-l romantismului. Mai ai nevoie si de momente relaxante si pasionale in viata. Nu este exclus ca duminica sa ai o iesire glamour cu partenerul.

Horoscopul runelor 13- 19 septembrie 2021. Pietrele mistice anunţă probleme în cuplu

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Te asteapta o saptamana aglomerata, in care iti vei pune in practica talentele. Preiei initiativa si poti ajunge pe culmi inalte. Singura piedica esti tu insuti, pentru ca lasi imaginatia sa iti zboare si nu te poti concentra suficient. Poti face o buna impresie unor persoane influente si cu pozitii autoritare, iar acest lucru sa te ajute sa propulsezi in cariera.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Increderea de sine si magnetismul sunt la cote inalte in aceasta saptamana. Oamenii iubesc sa te aiba in preajma. Daca esti singur, nu este exclus sa starnesti interesul romantic al unei persoane de sex opus. O perioada excelenta pentru a incerca lucruri noi, sa accepti invitatii de a iesi in oras sau de a te implica in actiuni de binefacere. Fii atent la sfaturile pe care le primesti de la oamenii in varsta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.