Zodiac CHINEZESC 20-26 martie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza.

20 mart. 2023, 08:38
Zodiac CHINEZESC 20-26 martie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 20-26 martie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Alege actiunea si evita analiza. Prea multa gandire te poate tine pe loc, te duce la confuzie si griji inutile. „Actioneaza!” trebuie sa fie mantra ta in aceasta saptamana. Bazeaza-te pe intuitie, fa lucrurile pe care le iubesti. Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza. Mai mult, ii poti inspira si pe altii sa fie curajosi si sa-ti infranga fricile.

Citeşte şi: Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Au loc transformari in sufletul tau, dar si in jurul tau, care te imping afara din zona de confort. Esti putin speriat, dar trebuie sa te pregatesti sa renunti la tot ce nu iti mai este de folos. Asta poate insemna si sa-i copilului tau interior mai multa libertate. A venit momentul sa clarifici lucrurile, sa iesi din starea de confuzie cu care te-ai obisnuit, sa fii mai vigilent si mai sensibil la ce se petrece in jurul tau.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana cu impact puternic asupra vietii tale. A sosit vremea unu inou inceput, in care vei avea nevoie atat de ambitie, cat si de incredere de sine pentru a avea succes. Reteaua de prieteni si cunostinte iti va fi de folos in gasirea resurselor de care ai nevoie. Atentie la cheltuirea banilor, poti fi tentat sa cheltui impulsiv si sa regreti mai tarziu. Lucreaza in echipa, renunta la a face tu totul!

Echinocțiul de primăvară 2023. Cum sunt zodiile afectate de evenimentul major? Creștinii trebuie să bea agheasmă în fiecare zi

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ambitia si puterea interioara sunt la cote maxime in aceasta saptamana. Vorbesti clar, iti spui cu sinceritate gandurile, sari in ajutorul celorlalti. Nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in aceasta saptamana. Atentie, insa, la faptul ca s-ar putea sa te supraestimezi. Optimismul iti poate fi de ajutor, insa ai nevoie si de o abordare realista. Nu privi totul prin ochelarii roz. O perioada de solitudine iti poate aduce idei geniale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.