Zodiac CHINEZESC 22-28 mai 2023. Detaliile chiar contează! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Ritmul nebun de viata pare sa se incetineasca in aceasta saptamana. Vei avea o pauza tocmai buna sa mai respiri si sa recuperezi la proiecte lasate in urma.

21 mai 2023, 20:48
Zodiac CHINEZESC 22-28 mai 2023. Detaliile chiar contează! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 22-28 mai 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Atitudinea de a fi cu picioarele pe pamant si sfaturile profunde vor fi apreciate. Muncesti din greu sa termini proiecte indraznete. Acum este un timp excelent pentru a studia sau a preda in orice arie de interes. Daca nu ai fi fost cu atentia sporita pe bugetul tau personal sau familial, acum este timpul sa iti pui finantele sub lupa la analizat. Petrece mai mult timp organizand lucruri pe langa casa. Este bine sa fii realist cand vine vorba de atasamente, fie de obiecte fie de sentimente. Simplitatea este cea mai buna.

Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ritmul nebun de viata pare sa se incetineasca in aceasta saptamana. Vei avea o pauza tocmai buna sa mai respiri si sa recuperezi la proiecte lasate in urma. In relatiile sentimentale, lucrurile pot fi un pic mai complicate. Ai nevoie sa fii apreciat si pot fi probleme daca partenerul nu iti ofera ceea ce vrei. Daca vei fi pe toane si iti vei retine afectiunea, tu vei fi cel ce pierde. Fii rabdator daca ti se pare ca nu esti inteles.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Evenimentele implicate solicita rabdare suplimentara daca apar intarzieri sau neintelegeri. Poate trebuie sa refaci ceva ce credeai ca este complet. Vorbeste cu cineva in care ai incredere despre o situatie incarcata emotional. Stresul iti poate fi redus daca faci o prioritate din obiceiuri sanatoase. Exercitiile fizice regulate pot face o diferenta enorma in abilitatea ta de a face fata. Fa tot ce poti sa ii curajezi si pe altii sa isi exprime sentimentele.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Orele lungi de munca pentru implinirea telurilor nu vor fi greu de suportat. Continua sa muncesti si sa te documentezi pentru orice ai nevoie in plus pentru interesul tau. Informatia inseamna putere. Este vital sa abordezi totul cu rabdare si sa fii cat de clar poti in vorba sau in scris. Ia-o usurel si fii atent la detaliile marunte. Iti poti construi un viitor financiar sigur daca faci efortul de a-ti schita sau reaseza bugetul personal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.