Zodiac chinezesc săptămâna 25-31 martie 2024. ”Ai toate motivele să te simți încrezător. Fii optimist și ignoră tot ce nu-i bun”

Ai toate motivele sa te simti increzator luni. Fa un efort sa arati excelent si nu ezita sa iti schimbi stilul. Energia saptamanii iti sustine sa ignori orice ganduri negative ai avea despre tine si te indeamna sa te exprimi cu incredere si respect despre tine insuti.

23 mart. 2024, 14:53
Zodiac chinezesc săptămâna 25-31 martie 2024. ”Ai toate motivele să te simți încrezător. Fii optimist și ignoră tot ce nu-i bun”

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25-31 martie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Altii pot incerca sa te puna intr-o pozitie in care sa nu poti face compromisuri la inceput de saptamana. Opereaza strategic si cu tact spre Miercuri si Joi, in special in zone de comunicare. Daca norocul te lasa balta, evita sa investesti financiar pana Miercuri. Relatiile noi incepute Miercuri sau Joi nu vor aduce frustari de niciun fel. Pentru cele mai bune rezultate in iubire, foloseste-ti magnetismul si stralucirea de Vineri pana Duminica.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Oamenii intelepti vor evita sa initieze proiecte noi la inceputul saptamanii. Stabileste intalniri, schiteaza ideile principale pe Miercuri, Joi si Vineri. Aceste zile sunt excelente pentru intalniri cu multa lume influenta si pe construirea aliantelor solide cu oameni deja cunoscuti profesional. Daca vrei sa te vezi cu prieteni vechi, e bine sa o faci in prima parte a saptamanii. Ocaziile sociale si intalnirile romantice vor fi pline de satisfactie de Vineri si pe tot parcursul weekendului.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ai toate motivele sa te simti increzator luni. Fa un efort sa arati excelent si nu ezita sa iti schimbi stilul. Energia saptamanii iti sustine sa ignori orice ganduri negative ai avea despre tine si te indeamna sa te exprimi cu incredere si respect despre tine insuti. Joi iti poate aduce o iubire sublima la orizont. Dar poti fi dezamagit daca ai asteptari nerealiste despre o anumita persoana. Vei fi cel mai eficient cand muncesti sau te distrezi cu prieteni ce au aceleasi preocupari si teluri ca si tine

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.