Zodii de femei cu inima de piatră. Te fac să suferi când ţi-e lumea mai dragă

Cu siguranţă fiecare dintre noi are în jurul lui atât persoane calde, empatice, cu o energie bună, cât şi persoane reci, indiferente, a căror companie nu este întotdeauna agreabilă.

30 mart. 2022, 11:30
Zodii de femei cu inima de piatră. Te fac să suferi când ţi-e lumea mai dragă

Zodii de femei cu inima de piatră. Unele zodii sunt, însă, mai predispuse la a fi reci, distante, lipsite de empatie. Adesea, este greu să stabileşti o comunicare cu ele. Te aduc rapid la limita răbdării şi te pot răni extrem de uşor. Nu le pasă prea mult de sentimentele celor din jur. Dacă nu ştii să-ţi gestionezi bine emoţiile, aceşti oameni te pot răni foarte uşor.

Zodii de femei cu inima de piatră. FECIOARĂ

Ai mare grijă atunci când alegi să lucrezi sau să ieși la o întâlnire cu femeia Fecioară. Îţi va analiza orice gest şi te va judeca pentru ele. Este genul de femeie care vede cu mare uşurinţă paiul din ochiul altora, dar mai rar bârna din ochii ei. Compasiunea îi este complet străină. Fecioarele sunt perfecționiste și nu dau doi bani pe ceea ce spun cei din faţa lor dacă au impresia că bat câmpii sau că abordezi lucruri care nu îi sunt folositoare.

Nativele acestei zodii au o excelentă memorie vizuală, aşa că şansele să le scape vreun detaliu sunt, practic, inexistente. Nu se îndrăgostesc foarte uşor și preferă să fie foarte reticente într-o relație. Sunt narcisiste și critică dur sentimentele celor din jur. Pentru noi, sună exact precum întruchiparea răului!

Citeste si Horoscop aprilie 2022 realizat de Daniela Simulescu. Aprilie este cea mai importantă lună a anului pentru toate cele 12 semne zodiacale. O perioadă plină de provocări şi de schimbări majore

Zodii de femei cu inima de piatră. BERBEC

Femeile născute în acest semn zodiacal pot fi considerate foarte răutacioase, dar asta mai cu seamă din cauza faptului că sunt impulsive. Agresivitatea verbală de care dau dovadă este din naştere, ele fiind foarte geloase şi egoiste. Femeile Berbec nu vor să facă lucruri din răutate, însă sunt destul de agresive în limbaj şi în comportament, iar asta îi poate răni pe cei din jur. De asemenea, au tendința să-i judece pe ceilalți chiar înainte de a-i cunoaște.

Femei cu inima de piatră – GEMENI

Gemenilor le place bârfa, însă este doar o metodă de divertisment. Nu fac rău nimănui, nu poartă ranchiună, se supără foarte greu şi supărarea le ţine foarte puţin. Femeile Gemeni reuşesc să se facă plăcute cu uşurinţă de cei din jur, dar adesea au tendinţa să îi desconsideri pe cei din jur. În unele situaţii, însă, oamenii vor observa acest lucru, ceea ce i-ar putea îndepărta.

Zodii de femei cu inima de piatră. SCORPION

Femeile Scorpion se enervează repede, aparent din orice fleac, dar le trece repede. Se răzbună şi rănesc fără milă doar dacă li se face un rău foarte mare. De cele mai multe ori, sunt inofensive. Vorbesc mult, pot fi uneori agresive verbal, dar rareori sunt capabile să facă rău. În schimb, au tendinţa de a fi egoiste şi de a nu le păsa de sentimentele celorlalţi.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Cea mai mare realizare a lunii aprilie pentru fiecare zodie. Veşti neaşteptate te pot mobiliza într-o direcţie pe care nu o aveai în plan