Zeci de apartamente, FĂRĂ CĂLDURĂ şi APĂ CALDĂ. Administratorul a fugit cu banii. O persoană a murit de frig

Un bloc cu 280 de apartamente, din Capitală, a rămas fără căldură şi fără apă caldă pentru că administratorul a fugit cu banii. 

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 09:55

Locatarii dintr-un bloc din Bucureşti sunt sunt nevoiţi să îndure frigul şi să încălzească apă pe aragaz pentru nevoile curente. Oamenii dorm îmbrăcaţi în haine groase, şi-au improvizat instalaţii de încălzire şi spun chiar că un vecin a murit din cauza frigului, iar tot coşmarul a început după ce administratorul a fugit cu banii încasaţi pentru întreţinere, potrivit România TV.

Oamenii sunt disperaţi, pentru că situaţia nu are şanse să se rezolve în curând, iar furnizorii nu au fost deocamdată de acord să reia furnizarea agentului termic.

Citeşte şi Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti, fără căldură din cauza datoriilor

Oamenii spun că îşi deschid caloriferele în fiecare zi, în speranţa că li se va furniza căldură. Însă acestea reămân reci, iar temperatura scade spre seară, în apartamentele locatarilor, până la 10-11 grade Celsius. Unii dintre ei folosec instalaţii electrice pentru a face căldură în locuinţă şi pentru a fierbe apa de spălat. Ei se plâng că au ajuns să plătească de trei ori mai mult factura de electricitate din cauza aceasta.

Citeşte şi Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti, fără căldură din cauza datoriilor

Oamenii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă în luna mai, anul trecut, când apa caldă li s-a oprit, iar la RADET, Apanova oamenii aveau de plătit de aproximativ 3.7 miliarde de lei vechi.