5 CALITĂŢI ale femeilor care îi pun pe bărbaţi pe fuga. Trăsăturile care îi îndepartează

Desigur, barbatii iubesc femeile cu multe calitati. Insa, subconstient, au tendinta de a indeparta femeile care au urmatoarele atuuri. Afla care sunt cele 5 calitati ale femeilor care indeparteaza barbatii!

12 dec. 2015, 17:21
5 CALITĂŢI ale femeilor care îi pun pe bărbaţi pe fuga. Trăsăturile care îi îndepartează

Nu este vorba ca nu le place de tine ci, din conta, ii intimidezi. Atunci cand esti frumoasa, seducatoare si inteligenta, e posibil ca barbatilor sa le fii teama sa se apropie de tine, caci s-ar putea sa fii PREA frumoasa, seducatoare si inteligenta. Care ar fi explicatia!

Care sunt cele 5 calitati ale femeilor care pun barbatii pe fuga

1. Independenta

Barbatii nu prea stiu cum sa abordeze o femeie independenta, caci ei au nevoie sa o protejeze, sa o ajute sa desfaca borcanele de zacusca, sa ii traga scaunul si sa omoare gandaci. Cand ea se descurca singura in aceasta situatie, el ce mai are de facut? Ei se simt intimidati de aceste femei eroine, pentru ca nu se simt de folos.


2. Inteligenta

Barbatii fug de femeile mai inteligente decat ei, pentru ca urasc sa se simte inferiori – daca apare un subiect de discutie pe care nu il pot stapani? Rar vor recunoaste ca nu au cunostinte intr-un anumit domeniu. Asa ca un sfat bun pentru femei ar fi sa nu incerce sa scoata in evidenta cat de inteligente sunt, ci sa abordeze subiecte de discutii lejere. Pana la urma, o intalnire nu este o conferinta universitara, ci un mijloc de relaxare, nu?

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com