A rămas cu maşină în pană, însă şi-a găsit-o VÂNDUTĂ la FIER VECHI. Ce s-a întâmplat

Un autoturism lăsat de proprietar pe marginea unui drum din Buzău, din cauza unei defecţiuni, a ajuns să fie vândut la fier vechi de localnici.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 15:13
A rămas cu maşină în pană, însă şi-a găsit-o VÂNDUTĂ la FIER VECHI. Ce s-a întâmplat

Ofiţerii postul de Poliţie Urecheşti, Bacău, au fost sesizaţi de către un bărbat domiciliat în satul Băcioiu din comună băcăuană Corbasca despre faptul că a dispărut un autoturism lăsat din cauza unor defecţiuni tehnice pe marginea drumului, potrivit Deşteptarea.

Citeşte şi Culmea ignoranţei: A găsit bombe de artilerie şi le-a dus acasă. Voia să le vândă la FIER VECHI

Autorităţile deplasate la faţă locului au stabilit că la circa 3 km de ieşirea din satul Urecheşti, în locul de unde s-a reclamat sustragerea autoturisnul indicat, s-au găsit cioburi de geam spart, iar în lanul cu grîu, aflat în apropiere, au fost identificate cele două plăcute de înmatriculare ale autoturismului. În urmă cercetărilor, au fost depistaţi autorii furtului că fiind doi bărbaţi de 37, respectiv 38 ani, şi doi minori de 17, respetiv 8 ani, toţi din comună Ştefan cel Mare.

Citeşte şi Descoperire INCREDIBILĂ la un depozit de fier vechi din Râmnicu Sărat

Autoturismul sustras a fost găsit la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase din comună Coţofănşsti, lipsind bateria şi roţile. Maşina a fost ulterior predată părţii vătămate. Autorii furtului sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.