Accident grav în Timiş. O persoană a murit, alte şase au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni dimineaţa, în judeţul Timiş, informează România TV. În urma impactului frontal violent dintre două autovehicule, o persoană a murit şi alte şase au fost rănite.

19 aug. 2013, 05:15
Accident grav în Timiş. O persoană a murit, alte şase au fost rănite

Din cauza unei coliziuni frontale dintre două un autoturism şi o dubiţă, circulaţia rutieră pe DE70 Lugoj – Timişoara s-a desfăşurat îngreunat, pe un singur fir alternativ, între localităţile Belinţ şi Chizătău.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte şase au fost rănite. La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe şi două echipaje de descarcerare. Din primele informaţii rezultă că accidentul a fost provocat de şoferul dubiţei, care ar fi intrat pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula regulamentar.

„În accident au fost implicate un autoturism şi o dubiţă. Din primele informaţii, se pare că dubiţa ar fi pătruns pe contrasens şi a izbit autoturismul care circula reglementar”, a declarat, pentru Agerpres, Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Pentru scoaterea victimelor încarcerate a fost nevoie de pompierii militari, una dintre victimele aflate în comă fiind preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au provocat accidentul.