Actriţa găsită moartă în casă a murit de la o supradoză de cocaină

O cunoscută actriţă din filmele pentru adulţi, Amber Rayne, în vârstă de 31 de ani, a decedat în urma unei supradoze accidentale de cocaină, au anunţat, vineri, 24 iunie, medicii legişti din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

26 iun. 2016, 18:31

Actriţa, pe adevăratul său nume Meghan Wren, a fost găsită moartă în casa sa din San Fernando Valley, California, în aprilie, apărând informaţia potrivit unor surse că aceasta ar fi murit în timpul somnului.

O autopsie a stabilit cauzele morţii actriţei, iar un reprezentant al Biroului de Medicină Legală din Los Angeles a anunţat vineri, 24 iunie, că decesul tinerei s-a datorat unei supradoze accidentale de cocaină. Potrivit documentelor oficiale, actriţa trăgea pe nas drogul alături de o prietenă când s-a ridicat brusc şi s-a prăbuşit în sufrageria sa.

Rayne a jucat în peste 500 de filme de la debutul său în industria filmelor pentru adulţi, în 2005, şi a apărut în ultimul său film de acest tip, în 2015, înainte de a se retrage din industria de profil. 

Amber Rayne a ajuns în atenţia publicului anul trecut, fiind una din vedetele porno care i-au adus acuzaţii de agresiune sexuală colegului lor, actorul din filmele pentru adulţi James Deen.