ADRIAN MUTU se antrenează cu manele de Liga 1. Gestul care îl alungă de la naţională

Atacantul Petrolului a petrecut în noaptea de duminică la două restaurante, alături de fosta amantă a selecţionerului, Vica Blochina, şi un grup de prieteni

18 feb. 2014, 07:06
ADRIAN MUTU se antrenează cu manele de Liga 1. Gestul care îl alungă de la naţională

Zeci de antrenamente, şedinţe tehnice, meciuri. De asta a avut parte în ultima lună Adi Mutu. Perioada cantonamentelor s-a terminat, fotbaliştii au primit câteva zile libere, iar atacantul Petrolului a profitat la maximum.

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini inedite de la noaptea de pomină pe care „vârful” naţionalei a avut-o duminică. Şi n-a fost singur, ci alături de Vica Blochina şi un grup restrâns de prieteni.

Concret, Mutu a ieşit să ia cina la restaurantul Isoletta din Herăstrău puţin după ora 22.00. După ce a ajuns i s-a alăturat şi Vica – am putea spune febleţea lui, având în vedere că la cele mai recente ieşiri „Briliantul” a avut-o alături pe fosta iubită a lui Victor Piţurcă – dar şi o altă domnişoară. Cina s-a prelungit, astfel că în jurul orei 12.00 în restaurant nu mai rămăseseră decât Mutu şi prietenii lui.

Mutu a continuat cheful alături de amici până după ora 6.00 dimineaţa, când prietenii lui au dat stingerea. Pentru că era extrem de alcoolizat, aceştia au tras maşina cu care veniseră pe o alee şi l-au scos pe jucător pe uşa din spate.