Adriana Bahmuţeanu, SCANDAL de PROPORŢII cu medicul Monica Pop

Adriana Bahmuţeanu se confruntă iar cu o perioadă grea. Şi asta, fiindcă medicul Monica Pop a intentat un proces pe numele prezentatoarei, din cauză că imaginea sa i-a fost "pătată" în timpul anumitor emisiuni.

RomaniaTV.net
15 oct. 2015, 10:42
Adriana Bahmuţeanu, SCANDAL de PROPORŢII cu medicul Monica Pop

Monica Pop a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuţeanu pe motiv că a fost jignită în cadrul unei emisiuni prezentată de fosta soţie a lui Silviu Prigoană.

Judecatorii au admis cererea celebrului medic, iar la scurt timp au şi stabilit prima înfăţişare între cele două, mai exact pe 10 noiembrie, informează în exclusivitate WoWBiz.ro.

Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Monica Pop a început acum o lună şi jumătate, după ce Silviu Prigoană a povestit că cei doi copii au probleme de sănătate din cauza faptului că mama lor nu s-ar ocupa suficient de ei.

Câteva zile mai tarziu, Monica Pop a fost invitată la o altă emisiune, tot din acelaşi trust, pentru a discuta despre problemele pe care le au copiii cuplului Prigoană-Bahmuţeanu. În mijlocul discuţiei a intervenit telefonic şi Adriana Bahmuţeanu, care a făcut-o cu ou şi cu oţet pe Monica Pop, pe motiv că îi încalcă dreptul la viaţa privată. Discutia dintre cele două a fost una destul de violentă, iar ca drept urmare Monica Pop a considerat că acel scandal i-a afectat imaginea.

Citeşte şi  SCANDAL în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu: Două femei s-au luat la bătaie VIDEO