Adriana Iliescu pierde titlul de cea mai bătrână mamă din România. O femeie de 71 de ani este gravidă în 6 luni. Concepţia, NATURALĂ

Adriana Iliescu, la un pas să piardă titlul de cea mai bătrână mamă! Iar ea este cea care se pregătește să-i ia locul!

23 mai 2018, 08:10
Adriana Iliescu pierde titlul de cea mai bătrână mamă din România. O femeie de 71 de ani este gravidă în 6 luni. Concepţia, NATURALĂ

O femeie de 71 de ani va aduce pe lume o fetiţă în doar trei luni, scrie a1.ro. Doamna, care ar mai avea 7 copii, nu a spus dacă a făcut sau nu vreun tratament. A spus însă cât a putut de clar că s-a săturat de bârfele vecinilor. Bârfe care au apărut după ce a rămas gravidă.

Citeşte şi Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Este o adevărată surpriză

Este povestea Mariei, o bătrână care a primit vestea vieţii ei, când se aștepta mai puțin! Acum, la 71 de ani își va ține în brațe bebelușul pe care-l va naște peste aproape 3 luni. Femeia nu a spus dacă a făcut sau nu vreun tratament de fertilizare. Iar vestea că e însărcinată a lăsat-o mască chiar și pe ea.

„Am fost să fac o ecografie cu ultrasunete şi la un moment dat, mi-a zis că o să rămână toată lumea mască, aşa că a chemat un ginecolog. Şi am întrebat de ce? Când au ajuns se vedeau deja sunetele în monitor acolo. Este o fetiţă. I se vede faţa şi corpul”, povestește femeia.