Alarmă pentru familia lui Patrick Ekeng. Rezultate ŞOCANTE la autopsia finală

Patrick Ekeng a murit acum patru luni, pe teren, la meciul Dinamo - Viitorul din Liga I, iar familia fotbalistului a primit recent o veste teribilă. Surse medicale susţin că, după ultimele rezultate ale autopsiei, dinamovistul avea inima perforată şi suferea de o afecţiune cardiacă ereditara, care ar putea fi întâlnită şi la părinţii şi fraţii săi.

12 sept. 2016, 06:03

Patrick Ekeng a suferit un stop cardiac si, la doar 26 de ani, a decedat, lasandu-si in urma sotia insarcinata si pe fiica lui, de doar cativa anisori.

In prima faza, autopsia facuta in cazul jucatorului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii sale. Totusi surse judiciare au sustinut ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica din start unele probleme cardiace.

Soţia lui Patrick Ekeng n-a văzut nici un ban de la Dinamo. „Îi dau în judecată!”

Concluziile scrise nu au fost puse insa pe foaia de deces, intrucat urma sa se faca alte teste, mai elocvente, care sa elucideze misterul disparitiei premature a africanului, ce, culmea, nu suferea de nicio boala, dupa analizele facute la medicina sportiva.

Situatia s-a schimbat, insa, acum, la cateva luni de la deces. Dupa ultimele investigatii, surse judiciare si medicale sustin ca in raportul IML se spune ca Ekeng ar fi avut probleme congenitale, inascute, chiar mostenite. Concret, se pare ca inima tanarului era perforata, iar el ar fi putut muri in orice moment al vietii, nu doar pe terenul de fotbal, anunta stirilekanald.ro.

Imagine sfâşietoare cu fiica lui Patrick Ekeng. Plânge non-stop la poza tatălui FOTO

De aceasta situatie complicata rezultata la IML au fost instiintate si rudele lui Ekeng, mai mult, doctorii le-ar fi recomadat membrilor familiei sa faca la randul lor cateva seturi de analize, specializate, pentru a nu fi surprinsi de alte noi tragedii.

„Boala fotbalistului ar putea sa o aiba si fratii sau parintii sai, asa ca este obligatoriu ca ei sa mearga la doctor, in caz contrar, nu se stie ce nenorocire se mai poate abate asupra lor”, au spus surse medicale.