Alex Velea şi Antonia îşi fac casa. Ce spune artista despre planurile lor şi despre posibila nuntă

Apropiatii cuplului Alex Velea-Antonia au declarat ca cei doi artisti si-au achizitionat un teren in Cernica, in apropiere de Bucuresti, pe care ar dori sa-si ridice o casa.

26 aug. 2014, 07:43
Alex Velea şi Antonia îşi fac casa. Ce spune artista despre planurile lor şi despre posibila nuntă

Apropiatii lui Alex Velea sustin ca acesta ar fi semnat chiar si actele si ar fi devenit deja proprietarul terenului, de lucrari si ridicarea vilei in care acesta urmeaza sa se mute alaturi de Antonia urmand sa se ocupe Lucian Mitrea, stoul Andreei Banica, cel despre care s-a spus ca va fi nasul de cununie ai cuplului Antonia- Alex Velea.

VEZI ŞI: Antonia, primele declaraţii despre sarcină: Din doi artişti poate o să iasă un cântăreţ mic

Antonia a acceptat sa explice in ce stadiu se afla „proiectul casa cu Velea”. „Am discutat despre asta cu Alex, este normal cata vreme suntem impreuna. Da, am vorbit, ne-am gandit la asta, insa nu am avansat in niciun fel. Este doar la stadiul de intentie, de „ne-am gandit sa”. Nu ne-am cumparat inca niciun fel de teren!”, a explicat Antonia, potrivit wowbiz.ro.

Antonia a lămurit şi zvonurile legate de planurile de nuntă cu Alex Velea. „Nu am discutat cu Alex despre căsătorie, prin urmare nu aveam cum să discut despre posibilii naşi”, a spus aceasta.

CITEŞTE ŞI: Antonia, extrem de jucăuşă pe bancheta din spate a maşinii. Peste 20.000 de fani au dat „Like” fotografiilor