Alina Gorghiu, despre colaborarea dintre Sava şi Piedone: A încetat. A fost o alăturare nefericită a celor doi

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a aflat din presă despre "alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această "colaborare a încetat".

16 mai 2016, 13:37
Alina Gorghiu, despre colaborarea dintre Sava şi Piedone: A încetat. A fost o alăturare nefericită a celor doi

„A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone — este o alăturare nefericită şi s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public”, a declarat Alina Gorghiu, la Parlament.

Copreşedintele PNL a explicat că, de la momentul la care a fost sesizat acest lucru, colaborarea dintre cei doi s-a sfârşit brusc. „Nu i-ați mai văzut împreună şi nici nu o să îi mai vedeți împreună”, a arătat Gorghiu, adăugând că „nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă”.

Citeşte şi: Candidatul liberal la Sectorul 4, Răzvan Sava, nu se dezice de Piedone, în ciuda criticilor de la centru VIDEO

„Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie. De asemenea, dl.Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide. Atât eu cât şi colegii mei din PNL sector 4 susţinem lista de consilieri a PNL”, a scris Răzvan Sava pe Facebook.