Alina Gorghiu, despre Călin Popescu Tăriceanu: Este la fel de PSD-ist ca Gabriela Firea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a spus că nu desconsideră niciun candidat din partea PSD, susţinând că o urmăreşte cu foarte mare atenţie pe Gabriela Firea, dar nu exclude nici candidatura lui Tăriceanu.

02 mart. 2016, 10:38
Alina Gorghiu, despre Călin Popescu Tăriceanu: Este la fel de PSD-ist ca Gabriela Firea

Orice candidat din partea PSD este un candidat pe care n-ai cum să-l desconsideri. Eu n-am să fac greşeala pe care a făcut-o Liviu Dragnea când a vorbit de Ludovic Orban. A privi de sus la competitorul electoral nu ştiu dacă e un lucru sănătos. Eu mă uit foarte atent la orice potenţial candidat din partea PSD. Doamna Firea este un candidat bun, o urmărim cu foarte multă atenţie. Există şi un Şerban Nicolae în PSD care ar fi un candidat foarte bun pentru Capitală. Este un candidat care are emblema PSD pusă pe el, are el şi alte embleme. Rămâne de văzut ce opţiune politică pentru Capitală va face PSD„, a declarat Gabriela Firea la Adevărul Live.

Întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Tăriceanu pentru funcţia de primar al Capitalei, Gorghiu a spus că nu ar fi o surpriză:

Domnul Tăriceanu este la fel de PSD-ist ca Gabriela Firea. Nu ar fi o surpriză. Domnul Tăriceanu nu ar vrea să candideze pentru că este foarte confortabill cu poziţia de preşedinte al Senatului, poziţie pentru care a făcut multe plecăciuni în faţa domnuluI Dragnea. Am rămas uluită de aceste plecăciuni„, a spus Alina Gorghiu.