Alina Sorescu A NĂSCUT. De ce a plâns Alexandru Ciucu după ce a anunţat venirea pe lume a fiicei sale VIDEO

Cântăreaţa Alina Sorescu a născut, duminică dimineaţă, o fetiţă care va purta numele Elena Carolina. Soţul Alinei, Alexandru Ciucu, a plâns în momentul în care a anunţat venirea pe lume a fiicei sale.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 10:39
Alina Sorescu A NĂSCUT. De ce a plâns Alexandru Ciucu după ce a anunţat venirea pe lume a fiicei sale VIDEO

Alina Sorescu se simte „foarte bine” după naştere, a declarat Alexandru Ciucu, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit în faţa presei. El a explicat că nu a dorit să filmeze naşterea pentru că era un moment „foarte intim”.

„Nu am filmat pentru că mi s-a părut foarte mult, prea mult să filmez. Când a ieşit din burta mamei, primul lucru a început să plângă, să chirăie şi, deşi are doar 2,700 kg,  mi s-a părut foarte puternică. E mică, dar am simţit că are foţă. Şi doctorii au spus la fel, i-au dat nota 10”, a declarat Alexandru Ciucu.

El a precizat că micuţa va purta numele Elena Carolina, pentru că are „o muzicalitate” foarte mare.

„Dragii mei, va anunt cu bucurie ca astazi in zori s-a nascut fetita noastra, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Multumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Baneasa – Regina Maria! M-am simtit in siguranta in fiecare moment si imi revin incet-incet…. Va pup si ma bucur ca pot impartasi cu voi aceasta veste minunata!”, a fost mesajul postat la scurt timp după naştere pe Facebook chiar de proaspăta mămică.

Alina Sorescu, pictorial în lenjerie intimă, în a noua lună de sarcină

Alina Sorescu a pozat doar în lenjerie intimă, lăsându-şi burtica la vedere.

Am avut o sarcina normala, a decurs totul bine si ma simt norocoasa ca mi-am putut desfasura activitatea ca de obicei. De cateva saptamani insa am inceput sa fiu mai cumintica, sa stau mai mult acasa si sa dorm cat mi-a cerut corpul, iar copiilor de atelierul meu de muzica le-am dat vacanta din timp. Nu am mai facut sport, nu am vrut sa risc. Mi-am luat insa o minge pe care am facut acasa diverse miscari pentru relaxarea spatelui„, a declarat artista pentru revista Story.

Îndrăgita cântăreaţa nu a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii şi speră ca după naştere să revină rapid la silueta iniţială.

Am acumulat in jur de 11 kg, asa ca probabil imi voi reveni rapid dupa nastere. Nu am facut o obsesie din asta, am mancat ce mi-a cerut organismul si cand mi-a cerut. Insa poate ca nu m-am ingrasat mult datorita faptului ca, neputand sa mananc mult odata, am avut mereu mese mai mici si dese. Nu am vrut sa fac din sarcina un motiv pentru a manca fara oprire, nici nu am simtit nevoia si nici nu ar fi fost bine pentru bebe. Am avut un regim alimentar aproape identic cu cel de dinainte de a ramane insarcinata. Adica am incercat sa ma hranesc in continuare sanatos pentru a ajunge la cea mica tot ce e mai bun. Poate ca in primele luni am fost mai mofturoasa, in sensul ca am avut o pofta mai mare de carbohidrati decat de obicei. Din luna a patra am reusit sa imi pastrez echilibrul din punctul de vedere al alimentatiei, iar mama a avut grija de mine in acest sens„, a declarat artista.