Alina Vidican, vizită SECRETĂ la Poarta Albă. CONDIŢII DURE puse lui Cristi Borcea pentru a semna DIVORŢUL

Alina Vidican urma să plece, miercuri, în America, dupa ce marţi i-a facut o vizită secretă lui Cristi Borcea la Poarta Albă.

10 aug. 2016, 15:13
Alina Vidican, vizită SECRETĂ la Poarta Albă. CONDIŢII DURE puse lui Cristi Borcea pentru a semna DIVORŢUL

Alina Vidican a fost de acord, zilele trecute, sa semneze medierea de separare de barbatul ei, ceea ce va face ca, dupa primul termen de divort la judecatorie, cei doi sa fie doi oameni liberi, fara obligatii, pana la decizia definitiva a instantei. Surse din preajma cuplului sustin ca blondina a fost, marti, si la puscarie la afacerist, unde a mai dezbatut cateva puncte importante legate de separarea lor.

Alina Vidican are probleme mari în America

„Alina a acceptat pana la urma sa se termine relatia lor, insa nu oricum. Femeia a cerut vila din Miami, care este de altfel pe numele celor doi copii ai lor, George si Gloria, hotelul din Timisoara, peste 10.000 de euro pe luna – pensie de intretinere si actiuni din business-urile celui care i-a fost partener de viata mai bine de 12 ani. Marti l-a vizitat la Poarta Alba, alaturi de baietelul lor, apoi i-a transmis ca pleaca in America, iar la termenele de divort va fi reprezentata de avocati”, au dezvaluit persoane apropiate celor doi pentru WOWbiz.ro.