Anamaria Prodan, de urgenţă la spital. A fost luată cu ambulanţa de la filmări

Momente de panică pe platourile de filmare ale emisiunii “Gospodar fără pereche”! Anamariei Prodan i s-a făcut rău și a fost chemată de urgență o ambulanță. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul Floreasca.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 09:20
Anamaria Prodan, de urgenţă la spital. A fost luată cu ambulanţa de la filmări

Anamaria Prodan a ajuns de urgență pe patul de spital, scrie cancan.ro. Surse de la televiziunea la care filmeaza un show matrimonial cu gospodari sustin ca, azi de dimineata, aflata la filmari langa Calarasi, vedeta a acuzat durerei acute de cap cu stari de voma.

Citeşte şi Anamaria Prodan, surprinsă de fiul ei! GEST ULUITOR al lui Reghe Jr. FOTO

„Dupa ce a stat doua ore in masina cu telefonul in mana, Ana a coborat si a mers direct catre producatorul emisiunii. Au discutat pret de cateva secunde si apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palida si fara vlaga, ea a plecat in tromba direct la Spitalul Floreasca, la Urgenta. Totul dupa ce, dimineata, in jurul orei 7.00, Prodanca se simtea bine, era zambitoare la machiaj si chiar si-a facut un live pe rețelele de socializare”, au dezvaluit persoane de la fata locului, potrivit wowbiz.ro

Pe de alta parte, aceleasi surse de la filmari sustin si faptul ca in ultima perioada, Ana se confrunta cu dureri din ce in ce mai mari de cap. „Ana a inceput in forta noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu ii dau pace. Acum, toata echipa sta langa ea la Spitalul Floreasca si spera ca vedeta sa nu aiba ceva mai grav”, au mai spus apropiatii agentei FIFA .