Anca Badiu are mari PROBLEME de SĂNĂTATE: „Mă retrag departe de muzică. Am nevoie de linişte”

Anca Badiu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Cântăreaţa a decis să ia o pauză în cariera muzicală şi să se dedice mai mult sănătăţii sale.

19 iun. 2014, 14:31
Anca Badiu are mari PROBLEME de SĂNĂTATE: „Mă retrag departe de muzică. Am nevoie de linişte”

Anca Badiu a vorbit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre problemele de sănătate pe care le are.

Toată lumea mă întreabă care este motivul pentru care am ajuns să am aceste probleme. Motivul nu se ştie. Probabil, ceea ce cred eu, este din cauza stresului. Nivelul de stres foarte ridicat m-a dezechilibrat emoţional. Cauza nu o cunosc, dacă aş cunoaşte-o nu aş mai apela la oameni de specialitate. Încerc să trec peste lucrul acesta mergând la terapie, făcând exerciţii de relaxare, plimbări lungi„, a spus Anca Badiu, la Antena Stars.

Cântăreaţa a menţionat şi faptul că a decis să renunţe, pentru o perioadă, la muzică.

Nu ştiu deocamdată dacă şi când voi reveni şi nici nu mă interesează acest lucru. Se ştie foarte bine că atunci când nu eşti bine cu psihicul nu poţi să faci nimic, nimic nu funcţionează, absolut nimic. Deocamdată îmi caut liniştea şi vreau să-mi adun toate gândurile, să mă fac bine şi să-mi revin. Am nevoie de linişte şi de izolare. Să mă retrag departe de muzică, de gălăgie, de agitaţie. Vreau să specific faptul că eu am probleme cu astmul, nu cu glanda tiroidă„, a spus cântăreaţa.

Citeşte şi O vedetă din România, TRANSFORMARE IREALĂ FOTO