O fostă componentă A.S.I.A a dezvăluit în DIRECT cum a fost cerută în căsătorie

De când trupa ASIA s-a destrămat, fiecare solistă şi-a ales un alt drum în viaţă, drum total diferit de cel avut până în acel moment. Printre cele care au dorit să facă şi altceva în afară de muzică se numără şi Anca Neacşu. Aceasta nu şi-a mai continuat cariera, ci a ales să devină femeie de casă.

RomaniaTV.net
12 ian. 2015, 10:45
O fostă componentă A.S.I.A a dezvăluit în DIRECT cum a fost cerută în căsătorie

Invitată recent într-o emisiune de la Antena Stars, Anca Neacşu a dezvăluit modul în care soţul ei turc, Serkan Yaman, a cerut-o de soţie. Toţi cei prezenţi în platoul emisiunii au rămas muţi de uimire, deoarece cererea a fost una inedită şi încărcată de romantism.

„Mâncam o pizza la un resturant pe malul mării. La un moment dat îmi zice să ieşim afară să ne uităm la stele. Nu ştiam ce l-a apucat, i-am zis că afară e frig, iar eu abia am făcut baie pe cap şi am răcit. Tot auzeam eu că vorbea cu un prieten, era panicat rău.

A stabilit cu un prieten de-ai lui care avea un iacht ca să pună pe cer un „Marry me”. Ieşim noi şi nu era nimeni afară că era ianuarie. Când să ne pupăm şi noi, au ieşit toţi ospătarii cu lumini, flăcări, foc. Chiar mă enervasem. Mi s-au făcut multe farse la care am bănuit la urmă care era adevărul, dar la asta nu m-am prins deloc. Eu eram în ugg-uri, nemachiată. O sun după pe mama şi m-a întrebat dacă am acceptat, dar eu i-am zis „Ce era să fac, mi-a fost ruşine să zic nu!””, a declarat Anca Neacşu.

Citeşte şi  Nunţile anului 2012. Vezi cele mai sexy mirese şi cele mai grandioase petreceri VIDEO&FOTO