Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată de sarcină: Am avut probleme de sănătate

Andreea Marin a dezvăluit că nu ştie dacă mai poate rămâne gravidă.

15 iul. 2015, 15:02
Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată de sarcină: Am avut probleme de sănătate

Andreea Marin şi soţul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste doi ani, în ciuda faptului că îi despart 12 ani. Cei doi au reuşit să treacă peste prejudecăţile altora, care spuneau că Andreea e prea mare pentru Tuncay. Cu toate acestea, ei nu au încă copii, dar se gândesc la mai multe opţiuni.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbeşte Lumea” de la Pro TV, Andreea a povestit că nu vârsta contează într-o relaţie, ci caracterul. În plus, este foarte bine să ai pe cineva mai tânăr alături, pentru că îţi dă energie.

„E vorba despre caracter. Poţi să ai un bărbat cu 20 de ani mai mare, care se presupune că are experienţă, că te va ajuta. Dacă nu are caracter, nu va face asta. Dacă ai un om mai tânăr, omul acesta are entuziasmul vârstei, care te împinge de la spate. De la o vârstă, apare blazarea, greu ne mai schimbă cineva obiceiurile. Dacă ai alături un om care nu e tras în jos de aceste lucruri, omul acesta are entuziasm”, a spus Andreea, potrivit click.ro.

Andreea a mai spus că îşi doreşte mult un copil cu Tuncay, dar sarcinile extrauterine pe care le-a avut au făcut procesul mai greu.

„Am avut probleme de sănătate, la mine, şansele în momentul ăsta sunt cu 50% mai mici. Ne gândim şi la adopţie. Ne gândim la orice”, a dezvăluit Andreea.

Vezi şi: Andreea Marin se lanseze în modă: Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea