Arafat transmite condoleanţe familiilor atentatului de la Istanbul: Uciderea nevinovaţilor, un act criminal

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, transmite condoleanțe familiilor victimelor atentatului terorist de la Istanbul și își exprimă speranța că astfel de atacuri vor dispărea în 2017, un an pe care "ni-l dorim cu toții mai bun pentru toți locuitorii acestui pământ, indiferent de țară, religie sau etnie".

01 ian. 2017, 13:58
Arafat transmite condoleanţe familiilor atentatului de la Istanbul: Uciderea nevinovaţilor, un act criminal

Am fi vrut să începem anul nou în liniște și pace și să auzim numai știri bune și pozitive! Din păcate, ce a fost mai rău în anul 2016, atacurile teroriste împotriva nevinovaților, a marcat și primele ore ale acestui an la Istanbul, unde au murit 39 de oameni și au fost rănite 69 de persoane! Am reacționat de fiecare dată cu toții, transmițând mesaje de solidaritate și de condoleanțe, așa cum și în acest caz trebuie să facem, însă, din păcate, nu mai sunt cuvinte care să descrie odioșitatea și lașitatea acestor acte! Uciderea nevinovaților nu poate fi un mesaj ideologic, ci doar un act criminal! Condoleanțe familiilor victimelor atacului și rămân cu speranța că aceste acte vor dispărea în cursul acestui an pe care am convingerea că ni-l dorim cu toții un an mai bun pentru toți locuitorii acestui pământ, indiferent de țară, religie sau etnie!„, a scris Raed Arafat, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Autorul atentatului comis în noaptea de Anul Nou într-un club din Istanbul, soldat cu 39 de morți și 69 de răniți, este în continuare căutat de poliție, relatează AFP. Atacatorul, deghizat în Moș Crăciun, potrivit media turce, a deschis focul în clubul Reina, situat pe malul Bosforului, omorând 39 de persoane și rănind alte 69.

Citeşte şi ALERTĂ. Atac armat într-un club de noapte din Istanbul. Sunt 39 de morţi, dintre care 16 străini şi 69 de răniţi VIDEO