Arbitrul central de la un meci disputat în Comana, agresat de primar: „Mi-a băgat mâna în gât…”

Incidente la un meci de fotbal desfăşurat în localitatea Comana. Arbitrul central al partidei, Marian Ştefănescu, acuză că primarul comunei Comana, Ion Adam, a intrat pe teren în prima repriză şi i-a băgat mâna în gât şi a încercat să îl lovească cu pumnii.

16 sept. 2015, 08:13
Arbitrul central de la un meci disputat în Comana, agresat de primar: „Mi-a băgat mâna în gât…”

„La momentul respectiv, dictasem o lovitură liberă împotriva echipei din Comana şi un cartonaş roşu pentru un jucător”, a precizat Marian Ştefănescu, scrie replicaonline.ro. De precizat că partida contând în Liga IV, s-a disputat marţi între echipele de fotbal Avântul Comana şi Axiopolis Cernavodă.

Citeşte şi Bătaie generală între femei, la un meci de fotbal. Fotbalistele l-au luat la pumni şi pe arbitru VIDEO

Potrivit arbitrului Marian Ştefănescu, în ciuda incidentelor, a decis ca partida că continue. „În prima repriză, acest individ, că nu ştiu cum să îi spun celui care ar trebui să fie un model pentru comunitatea lui (primarul – n.r.), s-a enervat pentru că am dictat o lovitură liberă împotriva echipei din comuna lui şi am acordat un cartonaş roşu.

A intrat pe teren, mi-a băgat de două ori mâna în gât şi a încercat să mă lovească cu pumnii”, a relatat Marian Ştefănescu. Tot el a adăugat că ordinea pe stadion era asigurată de patru tineri din comună: „Nu am nimic de zis, cei patru băieţi desemnaţi de primărie să asigure ordinea, au intervenit. L-au ţinut pe primar, m-au apărat. În repriza a doua, primarul a continuat să-şi manifeste nervii, de data aceasta înjurând ca la uşa cortului.

Vă dau cuvântul meu de onoare că aşa înjurături eu nu am mai auzit. A spus de mamă, de copii, de picioare rupte şi de băgat cuţitul…”, a mai relatat Ştefănescu. „Meciul a continuat, am decis să nu îl întrerup, dar am fost înjurat şi ameninţat permanent. Un alt individ mi-a bruscat unul dintre colegi, cam aşa s-a desfăşurat partida”, susţine arbitrul.

Citeşte şi Scene incredibile pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost snopit în bătaie la un meci din Cupa României VIDEO

Potrivit acestuia, încă nu a fost sesizată Poliţia, însă va depune un referat scris la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, în care va relata tot ce s-a întâmplat la meciul disputat în localitatea Comana. „eventualele sancţiuni, ca urmare a acestei sesizări, le va suporta echipa din Comana, nu şi primarul, deşi el ar trebui tras la răspundere”, a conchis Ştefănescu. De precizat că primarul localităţii Comana nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.