Atacatorul cu satâr din Gorj, lăsat acasă de autorităţi VIDEO

Bărbatul care a ameninţat mai mulţi oameni dintr-o discotecă din Gorj cu un satâr şi un cuţit, pentru ca apoi să bată doi bărbaţi până i-a lăsat întinşi pe podea, a fost lăsat în arest la domiciliu.

15 apr. 2015, 07:05
Atacatorul cu satâr din Gorj, lăsat acasă de autorităţi VIDEO

Bărbatul care a bătut doi bărbaţi într-o discotecă din Târgu-Jiu şi i-a ameninţat cu satârul a fost lăsat în arest la domiciliu. Individul a făcut apel, după ce prima instanţă l-a trimis după gratii pentru 30 de zile, potrivit România TV.

Agresorul băuse bine înainte să creeze panică în local. A scos două cuţite pe care le-a fluturat în aer şi a început să înjure şi să îi ameninţe pe cei prezenţi. 

Citeşte şi Un poliţist în misiune, snopit în bătaie de patru tineri

Speriaţi, oamenii au părăsit discoteca. Printre ei şi doi bărbaţi, unul trecut de 45 de ani, celălalt de 60 de ani. Cei doi au căzut victime agresorului. Acesta a început să îi bată cu pumnii şi cu picioarele minute în şir. Cei doi au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale, iar medicii legişti au stabilit că au nevoie de până la 9 zile de îngrijiri medicale. Bătăuşul a fost reţinut de poliţişti şi audiat de procuror, fiind acuzat de loviri, tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 

Citeşte şi Bătaie interminabilă în fotbalul australian. Jucătorii au obosit dându-şi pumni VIDEO

Agresorul este cunoscut în comună ca un împătimit al alcoolului, la fel ca victimele.