AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep: Sunt puţin răcită, am nasul înfundat

AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep a vorbit într-o conferință de presă despre starea sa de sănătatea înainte de Australian Open şi despre aşteptările pe care le are de la primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep debutează marţi în turneu, împotriva jucătoarei chineze Shuai Zhang.

17 ian. 2016, 18:11
AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep: Sunt puţin răcită, am nasul înfundat

AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep a declarat că nu mai simte dureri la tendonul lui Ahile, accidentare care a obligat-o să se retragă de la primul turneu din acest an, la Brisbane

Mă simt mult mai bine acum, am jucat mai multe zile fără să mai simt durere așa că mă simt pregătită să încep și sper să fiu sănătoasă până la final. Sunt puțin răcită, am nasul înfundat dar nu este nimic periculos, e normal. Este din cauza aerului condiționat„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep, adversară din China în primul tur. Când se va juca meciul

AUSTRALIAN OPEN 2016. Cap de serie numărul 2 la Australian Open, Simona Halep a declarat că nu are așteptări foarte mari în acest an. „Am venit aici fără așteptări, am avut un singur turneu înaintea acestui Grand Slam așa că… Mă simt bine, sunt încrezătoare, dar nu se știe niciodată. Trebuie doar să merg pe teren și să profit de șansa mea. Obiectivul meu în acest an este doar să fiu sănătoasă, pentru că nu am început anul foarte bine. În tenis, vreau să câștig un Grand Slam, dar nu știu dacă se va întâmpla în acest an, acesta este cel mai mare obiectiv al meu. Să am meciuri și turnee bune și să joc așa cum îmi doresc„, a mai spus Simona Halep.

Citeşte şi Simona Halep, după eliminarea de la Sydney: Nu m-am concentrat, nu-s foarte supărată

AUSTRALIAN OPEN 2016. Simona Halep a vorbit și despre Serena Williams și accidentarea suferită la Cupa Hopman: „Este suficient de puternică să revină în forță, mulți jucători suferă accidentări în această perioadă. Știu cum este să fii accidentat, nu este ușor să te antrenezi, nu poți să fii 100% pe teren, dar dacă joci fără durere îți revii imediat„.