Baluri ale bobocilor, STROPITE cu mult ALCOOL în Constanţa. Minorii au BĂUT până dimineaţa. VIDEO

S-a dat startul balurilor bobocilor în Constanţa, unde elevii, mulţi dintre ei minori, au băut alcool în neştire. Unii abia se mai ţineau pe picioare la ieşirea din cluburi. Autorităţile, liceele, cluburile şi organizatorii acestor petreceri dau vina unii pe alţii pentru ceea ce se întâmplă, de ani buni, în fiecare toamnă.

04 oct. 2015, 18:51
Baluri ale bobocilor, STROPITE cu mult ALCOOL în Constanţa. Minorii au BĂUT până dimineaţa. VIDEO

La numai câteva ore de la începerea unui bal al bobocilor organizat într-un club din Mamaia, o fată deja nu se mai poate ţine pe picioare, după nenumăratele pahare de alcool băute. Nu departe, o altă adolescentă se simţea rău.

Citeşte şi: Un bărbat, târât cu maşina şi bătut crunt de doi ciobani beţi

Poliţia a patrulat toată noaptea în preajma cluburilor unde au avut loc astfel de baluri. În plus, la intrare minorii au primit brățări portocalii, iar cei majori, mov. Asta nu i-a împiedicat însă pe cei deveniți recent adulți să cumpere alcool pentru ceilalți. Mai mult, cei care rezervau mese primeau automat şi băuturi alcoolice.

Anul trecut, trei adolescenţi printre care şi o elevă de 15 ani , au ajuns la spital în comă alcoolică după o astfel de petrecere, potrivit reportentv.ro.

Citeşte şi: DEZMĂŢ LA BALUL BOBOCILOR: Minori beţi, duşi cu ambulanţa de la petrecere direct la spital VIDEO

Organizatorii spun că nu sunt responsabili pentru consumație, reprezentanții cluburilor.