Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv UPDATE

Bărbatul suspectat că a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, însă arma nu a fost găsită încă.

RomaniaTV.net
14 aug. 2018, 04:30
Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv UPDATE

UPDATE. Bărbatul care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele de vineri seara din Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv.

Bărbatul care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele de vineri seara din Piaţa Victoriei a fost identificat şi dus la audieri, fiind emisă ordonanţă de reţinere pe numele acestuia, iar cercetările continuă pentru găsirea pistolului sustras şi pentru identificarea celorlalţi participanţi la agresiune, a anunţat Poliţia Capitalei.

În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor de la IPJ Ifov a fost identificat bărbatul care apare în imaginile din momentul atacării femeii jandarm în timpul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei, de vineri seară.

Primele declaraţii ale jandarmeriţei bătute, făcute chiar după ce a fost agresată: „Fraților, unde dracu’ m-aţi dus!”

„În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele  barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă poliţiştii.

De asemenea. continuă acţiunile pentru găsirea armei şi pentru identificarea celorlalţi agresori ai femeii.

 

Jandarmeria, după violenţele de la mitingul diasporei: Prefectul a dat ordin ca jandarmii să intervină în forţă