BELGIA – COREEA DE SUD 1-0. „Diavolii” merg în optimile CM 2014 de pe locul 1

BELGIA - COREEA DE SUD 1-0. Fundaşul Vertonghen a marcat unicul gol al Belgiei în meciul cu Coreea de Sud. În optimile de finală, Belgia va juca marţi împotriva SUA.
Filip Stan
26 iun. 2014, 11:32
BELGIA - COREEA DE SUD 1-0.

BELGIA vs. COREEA DE SUD 1-0. Belgia a învins Coreea de Sud cu scorul de 1-0 (0-0), joi, la Sao Paulo, şi a câştigat cu maximum de puncte Grupa H a Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Deşi a jucat fără vedetele Witsel, De Bruyne, Lukaku şi Hazard (intrat pe final), Belgia s-a impus chiar şi în zece oameni (Defour a fost eliminat în minutul 44), prin golul lui Jan Vertonghen (78). În optimi, Belgia va înfrunta formaţia Statelor Unite, ocupanta locului doi în Grupa G.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul meciului.

Min. 77 GOOOL Belgia! Vertonghen a deschis scorul! Origi a tras puternic din afara careului, portarul coreean a respins în faţă, iar Vertonghen, venit în viteză, a reluat în plasă! Belgia – Coreea de Sud 1-0!

Min. 70 Raportul şuturilor este 11-9 pentru Coreea de Sud. Dintre aceste 20 de şuturi şase au fost pe poartă.

Min. 58 Bară Coreea de Sud! Son ar fi putut marca golul anului dacă execuţia sa, din apropierea liniei de margine, ar fi intrat în poarta belgienilor!

Min. 49 Cartonaş galben pentru Moussa Dembélé, după un fault asupra lui Sung-Yueng, la centrul terenului.

Min. 46 La pauză, Kook-Young a fost înlocuit cu Keun-Ho.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 41 Şut de la distanţă Mertens, portarul sud-coreean reţine fără probleme.

Min. 30 La un corner al sud-coreenilor, dintr-un carambol mingea e aproape să intre în poarta Belgiei, dar fundaşul Lambaerts salvează de pe linie.

Min. 30 Ki avansează cu mingea la picior până la 25 de metri de poarta Belgiei şi trage puternic la firul ierbii. Courtois prinde mingea, dar este foarte furios pe apărătorii săi, care l-au lăsat prea liber pe Ki.

Min. 25 Ocazie mare a belgienilor, ratată de Mertens! Belgianul trage din 12 metri, cu latul, dar peste poartă.

Min. 21 Chung-Young este lansat în adâncime, dar nu poate ajunge la minge, aceasta ieşind în aut de poartă.

Min. 20 Clasamentul grupei H în acest moment: 1. BELGIA 7 p (+2) 2. RUSIA 4 p (0) 3. ALGERIA 3 p (0) 4. COREEA DE SUD 2 p (-2).

Min. 17 Şut Vertonghen din lovitură liberă de la aproape 35 de metri, mingea se duce departe de poarta asiaticilor.

Min. 11 De câteva minute coreenii controlează partida, belgienii sunt presaţi în propriul teren.

Min. 10 Young-Gwon şutează din partea stângă a careului belgian, mingea trece pe lângă poartă.

Min. 6 Chung-Yung cade în careul belgian, coreenii cer penalty, arbitrul le ignoră plângerile.

Min. 1 A început partida.

Componenţa formaţiilor:

Belgia: Courtois – Vanden Borre, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen – Dembele, Defour – Mirallas, Fellaini, Mertens – Januzaj. Selecţioner: Marc Wilmots.

Coreea de Sud: Kim Seung-Gyu – Lee Yong, Hong Jeong-Ho, Kim Young-Gwon, Yun Suk-Young – Han Kook-Young, Ki Sung-Yueng – Lee Chung-Yong, Koo Ja-Cheol – Son Heung-Min – Kim Shin-Wook. Selecţioner: Hong Myung-Bo.

Belgia şi Coreea de Sud s-au întâlnit de trei ori, dintre care două meciuri au fost la Cupa Mondială. BELGIA a învins cu 2-0 în 1990 şi a remizat cu COREEA DE SUD (1-1) în 1998. Ultimul meci a avut loc în 1999, la Seul, iar BELGIA s-a impus cu 2-1 în faţa celor din COREEA DE SUD. BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Belgia şi Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, la Sao Paulo, în Grupa H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA – COREEA DE SUD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO BELGIA-COREEA DE SUD AICI

BELGIA este deja calificată şi are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura câştigarea grupei, în timp ce pentru COREEA DE SUD ar putea să nu fie suficientă o victorie, indiferent de scor, dacă Algeria se impune cu Rusia. BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Belgia şi Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, la Sao Paulo, în Grupa H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA – COREEA DE SUD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Belgia nu a impresionat deloc la CM 2014, reuşind două victorii la limită, 2-1 cu Algeria, după ce a fost condusă mult timp, şi 1-0 cu Rusia, gol marcat în minutul 88. Antrenorii celor două echipe, Marc Wilmots, respectiv Hong Myung-bo, au fost adversari ca jucători la CM 1998, Hong fiind căpitanul naţionalei coreene la Mondialul 2002, când echipa a reuşit cea mai bună performanţă, semifinalele. BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Belgia şi Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, la Sao Paulo, în Grupa H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA – COREEA DE SUD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO. Meciul de pe Arena Corinthians (61.606 locuri) va fi arbitrat de australianul Benjamin Williams. BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Belgia şi Coreea de Sud, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, la Sao Paulo, în Grupa H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA – COREEA DE SUD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

BELGIA – COREEA DE SUD. LIVE VIDEO. Echipele probabile:

Coreea de Sud: 1. Jung Sung-ryong – 12. Lee Yong, 5. Kim Young-gwon, 20. Hong Jeong-ho, 3. Yoon Suk-young – 16. Ki Sung-yeung, 14. Han Kook-young – 17. Lee Chung-yong, 9. Son Heung-min, 13. Koo Ja-cheol (căpitan) – 18. Kim Shin-wook. Selecţioner: Hong Myung-bo.

Rezerve: 21. Kim Seung-gyu, 23. Lee Bum-young – 2. Kim Chang-soo, 4. Kwak Tae-hwi, 6. Hwang Seok-ho, 7. Kim Bo-kyung, 8. Ha Dae-sung, 11. Lee Keun-ho, 15. Park Jong-woo, 10. Park Chu-young, 19. Ji Dong-won, 22. Park Joo-ho.

Belgia: 1. Thibaut Courtois – 5. Jan Vertonghen, 4. Vincent Kompany (căpitan), 15. Daniel Van Buyten, 18. Nicolas Lombaerts – 7. Kevin De Bruyne, 8. Marouane Fellaini – 14. Dries Mertens, 11. Kevin Mirallas, 10. Eden Hazard – 9. Romelu Lukaku. Selecţioner: Marc Wilmots.

Rezerve: 12. Simon Mignolet, 13. Sammy Bossut – 2. Toby Alderweireld, 6. Axel Witsel, 3. Thomas Vermaelen, 21. Anthony Vanden Borre, 16. Steven Defour, 17. Divock Origi, 19. Mousa Dembele, 20. Adnan Januzaj, 22. Nacer Chadli, 23. Laurent Ciman.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Cât timp se fierbe dulceața de căpșuni, de fapt. Multe gospodine nu știu, din acest motiv se strică repede
Capital.ro
Marea schimbare de la 1 IULIE. Este măsura pe care o așteptau milioane de români: "Aceasta este DECIZIA LUATĂ astăzi"
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Te interesează pensia ta din viitor? Ministrul Muncii anunță ce se va întâmpla cu banii primiți la bătrânețe
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
BREAKING | Roxana Dobre, accident în Capitală! Cu cine era soția lui Florin Salam în mașină
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
România, vizată direct de Rusia. Anunțul venit de la Kremlin: Atragem atenţia
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cum aflii data când ieși la pensie. Formula de calcul
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'