Bianca Drăguşanu şi Victor Slav chiar divorţează. Detaliul care explică totul

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au mai încheiat o parte dintre socoteli. După ce s-a asigurat că roşcata a părăsit apartamentul din zona Tei, Victor, ajutat de un amic, şi-a cărat toate hainele şi bunurile personale din fostul cămin conjugal.

RomaniaTV.net
13 ian. 2014, 06:57
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav chiar divorţează. Detaliul care explică totul

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav divorţează. Pe 3 ianuarie, Bianca a plecat la Paris, fără soţul ei. Patru zile mai târziu, la întoarcearea roşcatei în ţară, s-a aflat că acolo, în „oraşul îndrăgostiţilor” s-a întâlnit cu fostul ei iubit, Adi Cristea, motivul geloziilor lui Victor din ultimul an. Cum era de aşteptat, divorţul a devenit iminent. Deşi s-a aflat în Bucureşti încă de lunea trecută, nu a reuşit să-i vorbească soţului ei faţă în faţă decât trei ziel mai târziu. Întâlnirea s-a consumat în noaptea de miercuri spre joi la iniţiativa ei şi s-a desfăşurat parţial în maşina roşcatei. După ce au convenit că divorţul este cea mai bună ieşire din acest scandal, Victor a rămas la ea până la prima oră a dimineţii. De atunci, nu s-au mai văzut, scrie SpyNews.

În zilele ce au urmat întâlnirii de la trei noaptea, Bianca s-a apucat şi a adunat la un loc toae hainele şi lucrurile personale ale viitorului ei soţ, momentan stabilit în apartamentul unor prieteni comuni, la două străzi distanţă de cel în care a locuit cu soţia lui. Deşi recuperarea bunurilor era un bun prilej de reîntâlnire, Victor a preferat, se pare, să nu dea ochii cu Bianca.

Vineri, după-amiază, puţin după ora 15, dar nu înainte de a se asigura că Bianca este plecată de acasă şi niciun jurnalist nu se află prin preajmă, Victor a dat o fugă în fostul cămin conjugal şi şi-a luat toate lucrurile, ajutat de un prieten. Se pare că în lunile de relaţie cu Bianca, băiatul de la Meteo a reuşit să strângă câte ceva căci, potrivit martorilor oculari, a fost nevoie de două drumuri pentru a transporta tot.