Biletul zilei: Ne dublăm investiţia cu pariurile pe fotbal şi tenis!

Confruntarile aflate in vizorul redactiei  www.pariuri1x2.ro pentru biletul zilei sunt Brugge – Waregem, meciul care inchide etapa cu numarul 6 din play-off-ul Pro League si Elias – Jaziri, partida din turul inaugural al turneului ATP de la Estoril.

01 mai 2017, 08:08
Biletul zilei: Ne dublăm investiţia cu pariurile pe fotbal şi tenis!

Biletul zilei

Brugge este in pericol de a pierde chiar si ultimul loc de Liga Campionilor. Totusi, dupa 4 meciuri fara victorie, formatia condusa de Michel Preud’homme a bifat o evolutie consistenta runda trecuta si un succes cu 3-1, pe teren propriu, in compania lui Oostende. Astazi, tot acasa, Brugge da piept cu cea mai slaba echipa a play-off-ului belgian, Waregem. Pariem 1 solist intr-un duel in care cota pe o victorie a gazdelor este in cadere libera.


La disputa Elias – Jaziri mizam pe cele doua mari atuuri ale portughezului. Elias joaca in fata fanilor proprii, pe o suprafata, zgura, care i-a adus performante bune de-a lungul timpului si oricum superioare sportivului tunisian. De altfel Jaziri a pierdut in acest an toate meciurile pe zgura.

 

Citeste si:

 

Biletul zilei:

19:00, Club Brugge – Zulte Waregem, Club Brugge sa castige
16:45, Elias G. – Jaziri M., Elias G. sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.