Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul şi baschetul ne pot dubla miza miercuri

Astăzi pariem pe dueluri din cele mai importate competiții europene intercluburi de handbal și baschet. Trei evenimente ne pot aduce câștigul.

RomaniaTV.net
21 nov. 2018, 08:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul şi baschetul ne pot dubla miza miercuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Pariem pe handbal din Champions League. Dinamo primește vizita deja eliminatei Riihimaen Cocks. Cu o victorie bucureștenii pot reveni între primele două echipe din Grupa D, actualele ocupante urmând a se întâlni sâmbătă în meci direct. După victoria cu 32-31 în meciul tur, din Finlanda, Dinamo ar trebui să se impună încă o dată, chiar mai clar.

Celelalte două pronosticuri ale zilei vizează meciuri de baschet din Euroliga. CSKA Moscova își poate continua parcursul perfect în competiție. Așteptăm chiar o victorie categorică în partida cu lituanienii de la Zalgiris. Un meci interesant vom avea și în Italia, Milano primind vizita Baskoniei. Echipa gazdă are un sezon excelent și estefavorită la obținerea victoriei. Anticipăm însă un duel disputat și am ales un pariu pe minim 157 de puncte reușite în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:30 Dinamo București – Riihimaen Cocks, 1, cota 1,15
Ora 19:45 CSKA Moscova – Zalgiris Kaunas, CSKA Moscova -4,5, cota 1,32
Ora 21:45 Milano – Baskonia, Peste 156,5 puncte, cota 1,32

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.