Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu trei propuneri din “sportul rege”

Luni revenim la o rețetă bazată exclusiv pe fotbal. Două dintre propunerile zilei vizează confruntări din Liga Națiunilor, a treia fiind pentru un meci din liga secundă olandeză.

RomaniaTV.net
15 oct. 2018, 08:20
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începem săptămâna cu trei propuneri din “sportul rege”

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Cu o mentalitate ofensivă și cu adversare care rareori sunt de înalt nivel, echipa de tineret a lui Ajax este una dintre preferatele noastre pentru pariurile pe goluri. Împotriva echipei similare a PSV-ului, care are o medie de nu mai puțin de patru goluri pe meci, reușitele nu ar trebui să lipsească. Noi pariem pe marcarea a minim un gol în fiecare repriză.

Spania a început excelent în Liga Națiunilor, cu victorii în ambele meciuri de până acum. Astăzi primește la Sevilla vizita Angliei. Având în vedere ce au arătat cele două după Cupa Mondială, gazdele au prima șansă la obținerea unui nou rezultat pozitiv. Avem încredere că ibericii nu vor încheia partida fără măcar un punct, consolidându-și poziția în grupă.

Finlanda este lidera Grupei 2 din Liga C, după ce a câștigat fiecare din cele trei partide de până acum cu 1-0. Grecia vânează însă și ea câștigarea grupei. La doar trei puncte în urmă, elenii pot echilibra situția din clasament chiar după meciul de azi. Nu ne așteptăm la multe goluri în această confruntare, așa că optăm pentru un pariu de tip asiatic: sub 3 goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Jong PSV – Jong Ajax, Gol în ambele reprize
Ora 21:45 Spania – Anglia, 1X
Ora 21:45 Finlanda – Grecia, Sub 3 goluri (asiatic)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.