BRAVO AI STIL 2017: Eliminare-surpriză în gala de sâmbătă, 18 noiembrie. Duel cu scântei

BRAVO AI STIL 2017: Emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se apropie de sfârșitul celui de-al treilea sezon. În contextul în care mai sunt doar patru săptămâni, au început să fie eliminate concurente bune.

RomaniaTV.net
19 nov. 2017, 06:42
BRAVO AI STIL 2017: Eliminare-surpriză în gala de sâmbătă, 18 noiembrie. Duel cu scântei

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. După nominalizările fetelor, au trecut prin emoţii intense Anca şi Beatrice. Cele două s-au luptat pentru un loc în competiţie. Niciuna dintre ele nu s-a aflat în top trei. De menţionat că Ilinca Vandici a anunţat că pe locul 1, în preferinţele telespectatorilor, în această săptămână, s-a clasat Bianca. În cele din urmă, Beatrice a părăsit competiţia.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. Tematica Galei a fost „Hello, Winter!”. Şi de data aceasta, în platoul emisiunii, lângă Victor Slav și Bogdan Vlădău, a fost prezent Alex Velea. „E normal să am emoții, intru într-o lume nouă”, a spus în ediţia trecută Alex Velea, care a punctat că se va strădui să facă față.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. Precizăm că Iuliana a fost ultima concurentă care a defilat în faţa juraţilor în gala de pe 18 noiembrie. I-a purtat noroc, pentru că a primit cinci, nota maximă, pe linie. 

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. De menţionat că, în gala trecută, concurenta eliminată a fost Sabina, care a plecat plângând, în aplauzele tuturor.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. In urma punctelor oferite de jurati, Iuliana s-a clasat pe primul loc in preferintele acestora, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Bianca, cu 15 puncte si de Emiliana, cu 12 puncte.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. Beatrice a fost codasa clasamentului, cu 7 puncte. La duel, alaturi de aceasta, s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarilor din partea rivalelor sale. Dupa dezbateri, cele 3 puncte bonus oferite de Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau, au mers catre Iuliana, fata acumuland un total de 23 de puncte in aceasta seara de Gala.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. In urma voturilor din partea telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Bianca, cu 25%; din cauza faptului ca Beatrice a obtinut doar 2,8% din partea fanilor, fata a fost eliminata din concurs.

Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Dupa momentul concurentei Naba, Alex Velea se ridica si danseaza impreuna cu aceasta. La un moment dat, artistul face o saritura demna de un sportiv adevarat, un flick-flack care ii lasa la vedere patratelele lucrate la sala de forta.

GALA BRAVO AI STIL, 18 NOIEMBRIE 2017. “Doamne, de abia acum am vazut partea pozitiva a iernii! Mi-am dat jos si ochelarii ca sa vad mai bine! Ati chemat militia pentru mine, la poarta? Sau macar o salvare mica? Velea este belea rau”, spune juratul.