BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS: Iulia Albu numai este la masa juriului

"Bravo, ai stil! All Stars" a dat startul competiţiei, „aruncând în arenă“ cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România“ şi marele premiu de 100.000 de lei, pretenţiile lor sunt uriase, iar regulile au suferit schimbări. 

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 16:07
BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS: Iulia Albu numai este la masa juriului

BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS: Noul sezon vine cu mai multe noutăţi, una dintre ele fiind şi postura în care o regăsim pe Iulia Albu. Aceasta va fi de partea cealaltă a mesei juriului şi le va cere argumente lui Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu în momentele când aceştia vor oferi calificative fetelor.

De asemenea, va avea şi misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluţă în fiecare ediţie, dintre cele oferite de membrii juriului concurentelor.   Din noul ei fotoliu, Iulia Albu va fi cel puţin la fel de aprigă ca până acum, atât în relaţia cu ceilalţi membri ai juriului, cât şi cu concurentele. 

BRAVO AI STIL 2018. LIVE. Un nou sezon Bravo ai Stil incepe luni, 22 ianuarie 2018, la Kanal D. Noul sezon „Bravo ai Stil. All Stars” vine cu schimbari majore, in primul rand in componenta juriului, dar si in formatul emisiunii. Noul sezon incepe luni, la 16.30, vom updata cele mai importante momente din show.

BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS. În acest sezon „Bravo ai Stil” concurentele nu mai au voie să apeleze la stiliști, iar telespectatorii își vor putea vota favorită din competiție întrând pe microsite-ul emisiunii și accesând pagină concurenței respective.

Noul sezon reuneşte cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei câștigătoare: Iuliana, Marisa și Silvia. Lupta se anunță foarte strânsă, fetele vor face totul pentru a-și reconfirmă poziția, exigență juraților e direct proporțională cu așteptările uriașe ale acestora.

BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS. În acestă nouă ediţie, toate cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că își merită titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie să apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispoziție suma de 3 000 de lei pe săptămâna pentru a-și compune ținutele. Înainte beneficiau doar de 1.000 de lei.

Mai mult, fetele vor avea la dispoziţie şi un adevărat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde își vor pune în valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, în același timp, și un test major pentru ele, locul unde se va vedea cât de talentate sunt când vine vorba de stil.

BRAVO AI STIL 2018 ALL STARS. Telespectatorii vor avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea castigatoarei, aceștia își vor putea vota concurentele favorite accesând paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.

Încă o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars”, compus de Alex Velea în concordanță cu atmosfera explozivă a show-ului și cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela că poți câștiga atunci când crezi în forțele tale.