Cântăreţul Jason Aldean cânta pe scenă în momentul în care s-a produs atacul. Pe melodia lui se auzeau împuşcăturile

Cîntăreţul american de muzică country, Jason Aldean, cânta pe scenă în momentul în care s-au produs împuşcăturile. Iniţial, el şi toţi cei care asistau la concert nu şi-au dat seama ce se întâmpla.

02 oct. 2017, 12:50
Cântăreţul Jason Aldean cânta pe scenă în momentul în care s-a produs atacul. Pe melodia lui se auzeau împuşcăturile

Jason Aldean a descris atacul ca fiind „cel mai oribil” pe care le-a văzut vreodată. Într-o înregistrare video transmisă pe reţele de socializare se vede momentul în care au început împuşcăturile în timpul concertului.

Aldean şi trupa lui şi-au întrerupt brusc show-ul şi au părăsit scena. În jur, lumea care nu înţelegea încă ce se întâmpla cu adevărat a început să ţipe când bărbatul a început să tragă asupra mulţimii derutate şi înspăimântate.

Citeşte şi Un milionar român, martor ocular la atacul din Las Vegas. A văzut cum a fost împuşcată o fată chiar în faţa lui

„Nu am cuvinte … Încă nu pot să exprim ceea văd … ce sa va spun … va asigur oar că eu şi formaţia mea suntem teferi”, a transmis Aldean pe cont de Instagram.

„Gândurile şi rugăciunile mele sunt pentru toţi cei care au de suferit acum. Mă doare inima pentru ceea ce li s-a întâmplat tuturor celor care au venit aici pentru a se bucura de distracţie în seara aceasta”, a mai spus cântăreţul american.