Psihologul Cristian Andrei, implicat într-un carambol pe DN 71. Camere din zonă au surprins imagini de la accident VIDEO

Psihologul Cristian Andrei a fost implicat într-un carambol în dimineaţa zilei de miercuri, 12 aprilie, produs în oraşul dâmboviţean Răcari. Trei maşini au fost avariate şi două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

12 apr. 2017, 12:14
Psihologul Cristian Andrei, implicat într-un carambol pe DN 71. Camere din zonă au surprins imagini de la accident VIDEO

Un accident a avut loc miercuri pe drumul Naţional 71, în localitatea Răcari, după ce trei maşini s-au tamponat. Accidentul a fost cauzat de nepăstrarea distanţei în timpul mersului. Din imaginile surprinde cu o cameră a primăriei locale, se poate observa cum şoferul unei Dacii Logan încetineşte în zona unei treceri de pietoni, pe care se pregătea să traverseze o localnică. La scurt timp, maşina este lovită violent din spate de un autoturism marca Citroen. Potrivit adevarul.ro, după alte câteva secunde, în cadru apare o a treia maşină implicată în accident, din care a coborât ulterior medicul psihiatru Cristian Andrei.

Accidentul a avut loc chiar în faţa Primăriei Răcari. Cel mai probabil, medicul nu a observat cele două maşini oprite la trecerea pentru pietoni, şi a intrat în spatele lor.

Medicul nu a suferit răni şi acum este la sediul Poliţiei pentru audieri.

Vezi si: Tineri răniţi grav după ce au lovit cu maşina doi cai