Carmen Hara, înşelată de un fals agent imobiliar. Clarvăzătoarea a ajuns în faţa judecătorilor

Carmen Hara a ajuns în faţa judecătorilor de la Curtea de apel Bucureşti. Clarvăzătoarea vrea să recupereze un apartament pe care a pus mâna o falsă agentă imobiliară. Carmen Hara se luptă de ani buni pentru casă şi spune că, deşi este clarvăzătoare, nu şi-a dat seama că femeia o păcăleşte.

19 mai 2016, 09:23
Carmen Hara, înşelată de un fals agent imobiliar. Clarvăzătoarea a ajuns în faţa judecătorilor

Carmen Hara încearcă să-şi recupereze apartamentul de nouă ani. Acesta este evaluat la aproximativ 200.000 de euro.

Carmen Hara spune că ea nu a presupus ca va fi înşelată de acea femeie pe care a cunoscut-o în New York, pe vremea când era plecată din ţară. Aceasta i-a spus că o poate ajuta să-şi vândă apartamentul, iar clarvăzătoarea i-a dat cheile, însă, a tămas şi fără bani şi fără casă.

„La un moment dat al vietii mele, in 2007, sotul meu s-a imbolnavit de cancer si am zis „poate nu mai ajung in Romania si hai sa vand aceasta casa”. Am gasit in New York o femeie care pretindea ca e agent imobiliar, de fapt nu era..care m-a fraierit. Toata lumea intreaba „dar dumneata, care pretinzi ca esti vizionara, nu ai vazut ca te fura un hot?” – eu dau omului tot creditul din lume pana cand il las pe el sa ma fure, ca e karma lui si nu a mea. Eu am cazut intr-un fel de retea de oameni care cu asta se ocupa, cu furturi de…in situatia mea, care eu eram stabilit in alta parte a lumii…ele au crezut ca nu ma intereseaza aceasta cas”, a spus Carmen Hara, potrivit România TV.

Carmen Hara spune că acum tot ce îşi doreşte este să se facă dreptate.

Citeşte şi Carmen Harra despre Codruţ Marta: „Nu e mort. Îl văd unde sunt insule, apă… acolo e”