CARNAGIU pe ŞOSELE. Trei morţi şi şase răniţi VIDEO

Doi soţi din Botoşani au murit nevinovaţi după ce maşina lor fost lovită de un teribilist care nu le-a dat prioritate. Doi copii au rămas orfani în urma tragediei. Un accident teribil a avut loc şi în judeţul Olt, unde un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar soţia şi fiica lui au fost rănite.

07 iun. 2015, 05:03

Cei doi soţi din judeţul Botoşani aveau 24 şi 27 de ani. Erau cu încă un prieten în maşină când au fost loviţi în plin de un şoferul unui autoturism de lux care nu le-a dat prioritate. Un pompier care era acasă în timpul liber şi a auzit zgomotul asurzitor a sărit în ajutor.

„Am ajuns lângă maşini, erau şase persoane încarcerate, dintre care patru bărbaţi şi două femei. Am scos trei din Logan şi unul din Audi A 6, care au fost încarcerate, celelalte două din Audi n-am reuşit”, a spus acesta, care, împreună cu încă un martor la nenorocire, a acordat victimelor primul ajutor.

În ciuda eforturilor făcute de salvatori, cei doi soţi au murit la spital. Au rămas orfani doi copii, printre care un bebeluş de doar două luni care nu îşi va cunoaşte niciodată părinţii. Şoferul care a provocat accidentul este un tânăr de 28 de ani care până acum a avut de două ori permisul suspendat.

O altă tragedie s-a petrecut la Deveselu, în judeţul Olt. O familie s-a răsturnat cu maşina care s-a oprit într-un copac. Bărbatul care era la volan a murit pe loc, iar soţia şi fiica lui în vârstă de 12 ani au suferit răni grave. Copila a fost transportată cu un elicopter SMURD în Capitală.